Earlham Hall Stable Block and Courtyard Earlham Hall Stable Block and Courtyard

Earlham Hall

A £2.2m investment in the refurbishment of the stable block and courtyard area. Due to the age and condition of the structure, this was a particularly complex project, requiring considerable structural strengthening works.

The project delivered additional teaching and meeting room space and includes an accessible lift.

A consultant team has been appointed for the concluding Phase 3 of the Earlham Hall regeneration with discussions on-going with the planners and Historic England.

The development will deliver a single storey extension to accommodate 10 new members of staff and the new Law Clinic.

Also included will be the landscaping of the courtyard, repairs to the smaller outbuildings and the provision of cycle racks.

Pending approvals, the project aims to commence in July 2018 and complete by April 2019.